Waarom is carwrappen beter dan overspuiten?

Er zijn verschillende redenen te benoemen waarom carwrappen beter is dan het laten overspuiten van je auto. Een auto ziet er met een carwrap namelijk niet alleen mooi uit, het kent ook genoeg andere voordelen.

Financieel

Het laten overspuiten van een auto in een volledig nieuwe kleur is zeker een mogelijkheid, maar dat heeft wel een prijskaartje. Daarnaast zorgt het opnieuw laten spuiten er ook voor dat de waarde van de auto lager wordt. Dat komt omdat je de originele kleur van de auto kwijt bent. 

Flexibiliteit

Wanneer je kiest voor een carwrap dan behoud je flexibiliteit. De waarde van de auto gaat niet omlaag omdat de originele lak van auto in tact blijft. Sterker nog, een auto wordt meer waard met een carwrap. En ben je klaar met de kleur van je carwrap? Dan kan de folie gemakkelijk worden verwijderd.

Keuzemogelijkheden

Er zijn veel meer keuzemogelijkheden wanneer je besluit om een carwrap te nemen. Carwraps zijn er in tal van verschillende kleuren en daarnaast ook verschillende afwerkingen die vrijwel niet mogelijk zijn met lak. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit: metallic, satijn, matte en gloss

Kies dus voor een carwrap wanneer je je auto van een nieuwe uitstraling wilt voorzien maar tegelijkertijd wel flexibel wil blijven en de waarde van de auto wilt behouden of zelfs verhogen. De carwrap beschermd de onderliggende lak namelijk tegen steenslag en krassen. 

Heb je je auto gewrapt en raak je uitgekeken op de kleur? Dan kun je gemakkelijk de wrap (laten) verwijderen. Je houd dan de originele lakkleur over  die in takt is gebleven door de carwrap. Dat komt omdat de wrapfolie velen malen krasbestendiger is dan normale autolak.

 

Je zou er voor kiezen om je auto te laten wrappen door een professional. Maar met de wrapfolies van Wrappoint kun je er natuurlijk ook voor kiezen om het helemaal zelf te doen. Wij beschikken namelijk ook over handleidingen die precies vertellen hoe je te werk moet gaan. Kom je er dan nog niet helemaal uit? Dan kun je ook de maandelijkse carwraptraining van Procarwrap, in Amsterdam gaan volgen. In deze ééndaagse cursus leer je alle fijne kneepjes van het vak. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *