Verschillen tussen de merkfolies

Wrapfolies zijn er in verschillende kleuren, met verschillende afwerkingen maar ook van verschillende merkfolies. Bij Wrappoint beschikken wij over de merken: Avery, Mactac, KPMF en 3M. Het ene foliemerk is niet slechter dan de ander maar vraagt bijvoorbeeld een andere aanpak.

Wrapfolies van 3M

Eén van de meest bekende wrapfolie merken is 3M. De wrapfolies van 3M staan bekend om de grote rekbaarheid. Daarnaast is er veel keuze betreft de kleuren als je besluit om te kiezen voor een 3M wrapfolie. Bij Wrappoint beschikken we namelijk over ruim honderd verschillende kleuren 3M. Een prachtig voorbeeld van een 3M wrapfolie is de 3M Gloss Sunflower, te zien op de foto hiernaast.

Bekijk meer 3M wrapfolies

3M Gloss Sunflower
Avery Satin Black

Wrapfolies van Avery 
De Avery wrapfolies zijn vergelijkbaar met de wrapfolies van 3M. De wrapfolies van Avery zijn namelijk ook erg rekbaar, waardoor het aanbrengen een stuk gemakkelijker is. Vooral bij hoekjes en randen is dit een groot voordeel. Verder heb je ook veel keuze qua kleuren wanneer je een Avery wrapfolie wilt. Je kunt namelijk kiezen uit ruim honderd verschillende kleuren Avery Wrapfolies. Een mooi voorbeeld van een Avery wrapfolie is de Avery Satin Black.

 

Bekijk meer Avery wrapfolies

Wrapfolies van KPMF

De wrapfolies van KPMF hebben een wat lagere rekbaarheid dan de de folies van 3M en Avery. Dat is ook de reden dat de folies een andere aanpak vergen voor het wrapproces. Echter beschikt KPMF wrapfolies die 3M en Avery niet hebben. De foliemerk heeft een assortiment met ruim honderd verschillende kleuren die een voor een je ogen doen sprankelen. De kosten van de KPMF wrapfolies zullen wel iets hoger vallen maar dat komt omdat dit merk zich bevind in het exclusieve segment. Een prachtige KPMF wrapfolie is de Matt Platinum Sage.

Bekijk meer KPMF wrapfolies

KPMF Matt Platinum Dark Sage

Wrapfolies van Mactac

De wrapfolies van Mactac staan bekend om de prachtige kwaliteit en de hoge duurzaamheid. De meeste folies zijn uitgerust met de nieuwste bubble-free lijmtechnologie waardoor de folie snel en gemakkelijk aan te brengen is. Bovendien zijn eventuele luchtbellen of kreuken er makkelijk uit te duwen. Wrappoint beschikt over maar liefst 50 verschillende kleuren Mactac wrapfolies. Wanneer de andere drie merkfolies jouw kleur niet hebben, dan is Mactac een geweldig alternatief.

Bekijk de wrapfolies van Mactac

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *