FAQ

Vind hier de meest gestelde vragen

Wrapfolie op een voertuig gaat ongeveer 8 jaar mee, mits goed onderhouden en met de hand gewassen.

Ja, mits de auto in de juiste staat is. Als er schade of oneffenheden op de lak zitten, hecht de folie minder goed.

Nee, wrap folie blijft niet zitten op kunststofdelen van je auto. Daarnaast plakt vinyl ook niet goed op plekken met schade of waar nog maar weinig lak zit.

 

Ja, tegen kleine krassen is je lak beschermt. Dit is echt tot een zekere diepte. Als je echt op zoek bent naar een folie die je auto beschermt, kun je hebt best naar PFF kijken.

In principe kan het wel, maar wrap folie is geen manier om schade aan je auto te verhullen. Omdat de folie erg dun is, blijft de meeste schade door de wrap folie heen zichtbaar. Daarnaast hecht vinyl ook slecht op een beschadigd oppervlak. Al met al is het dus niet aan te raden.

 

Wrappen is een vak apart. Het is aan te raden om eerst een training te volgen. Als dat niet mogelijk is, is het verstandig om een aantal tutorials op YouTube te bekijken. Lees onze blog over wat je allemaal nodig hebt bij het wrappen van een auto hier.

 

Wij rekenen voor elke bestelling, onafhankelijk van de grootte, altijd 9,95 verzendkosten.

 

Nee, wij doen alleen verkoop van folies en andere wrap benodigdheden.

 

Als je graag een folie wilt aanschaffen die niet op onze website staat, kun je het best even contact met ons opnemen. Waarschijnlijk kunnen wij de wrap folie voor je bestellen.