3M Wrapfolie

3M Wrap Film 2080 serie en 1080 serie zijn de meest gewilde carwrapfolies omdat ze zo eenvoudig zijn aan te brengen en af te halen. De wraps zijn duurzaam en flexibel, waardoor bedrukken, snijden en de wrapfolie aanbrengen op uw voertuig kinderwerk zal zijn.

Met de duurzaamheid van 3M, zal een (custom)wrap er goed blijven uitzien met een zeer lange levensduur. 3M is ook zeer gemakkelijk te verwijderen, dit betekent dat de lak van uw voertuig en andere details intact blijven.

Het wrappen van uw voertuig met 3M is één van de beste beslissingen die u kunt maken bij het aanbrengen van een nieuwe wrap. De duurzaamheid en kwaliteit zal ervoor zorgen dat u een investering doet die nog jaren meegaat en tegelijkertijd het voertuig beschermd. Verbeterde 3D vervormbare folie, mooier en strakker eindresultaat. Verbeterde levensduur, tot 8 jaar op verticale toepassingen.

Serie
Kleur
Meer
Afwerking
Meer
Print
Aantal sterren
Kleur
Selecteer opties
Afwerking
Selecteer opties
Sale
Selecteer opties
Print
Selecteer opties

3M wrapfolie heeft veel voordelen wat betreft het wrappen van auto’s en andere voertuigen. Door de duurzaamheid en flexibiliteit is de folie ook nog eens erg gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. 3M is dan ook één van de makkelijkst te behandelen merkfolies en is beschikbaar in verschillende afwerkingen.